kelab ini terbuka kepada yang betul2 berminat sahaja untuk sama2 berkongsi pengalaman,bagi yang tidak berminat tu tak payahlah sekadar menjenguk untuk mengkritik samaada ianya berfaedah ataupun tidak sebab yang mengkritik ni sebenarnya takdak apapun sekadar segolongan manusia yang dengki dgn orang lain dan suka sembang tin kosong.



BISMILLAHHIRROHMANIRROHIM......
ASSALAMUALAIKUM

Ilmu atau kehebatan bukanlah sesuatu yang harus diperdagangkan dan dinilai siapa yang hebat siapa yang lemah,tetapi ilmu adalah sebuah pemberian yang perlu dikongsikan untuk sama2 memperolehi hikmah dan manfaat darinya,kehebatan yang berteraskan riak dan takbur adalah pembunuh utama dalam ilmu,tidak ada sebarang keuntungan seandainya ilmu atau kehebatan yang dimiliki dijuah dan dimegah2kan sekadar untuk mendapat nama dan pangkat kerana semua itu tudak akan kekal bersama kita.Kepada semua ahli yang bernaung dibawah POSEIDON THE GHOST CHASER TEAM lindungi diri anda dari sifat riak,takbur,dengki dan khianat..........wallahhualam!!!!!!


kami kat alor setar kedah,POSEIDON GCT merupakan sebuah kelab yang berlatarkan alam mistik dan dunia paranormal,malah kelab juga menjurus kearah medical alternatif dimana skuad medical poseidon menangani masalah2 misteri dan gangguan makhluk halus,sesi terjahan poseidon club banyak mengunjungi tempat2 misteri yang sering dikaitkan dengan wujudnya makhluk2 atau lebih sinonim dengan sebutan"HANTU" kita cuba bongkarkan disebalik mitos atau benarnya sesebuah cerita yang disampaikan...

mklumat lanjut sila sms atau menghubungi
MRKURIQ 012-4349514
JANTIGER 012-5703447
K"CHIK 012-4348501
bersama kami anda bukan sahaja mendengar cerita,malah marasai,mengalami dan menerokai dunia mistik.Anda yang mempunyai maklumat tentang tempat2 misteri,berpenunggu atau mempunyai kejadian2 aneh anda bolehlah menghubungi kami untuk sesi terjahan mencari kebenaran atau kewujudan disebalik sesebuah penceritaan yang sering kita dengar.Poseidon juga mempunyai pengalaman kerjasama bersama NTV7 untuk pnggambaran seekers di enam lokasi sekitar utara....
PERINGATAN!!!SESUATU YANG PERLU ANDA KETAHUI MENGENAI POSEIDON

**poseidon tidak pernah terlibat dengan sebarang aktiviti pemujaan

**poseidon tidak sama sekali menggunakan unsur2 suruhan atau belaan

**poseidon tidak pernah terlibat dengan perkara yang dikaitkan dgn tahyul dan syirik

**poseidon tidak meniru atau menciplak hasil kerja mana2 pihak

**poseidon tidak pernah terlibat untuk seru menyeru keramat atau sebagainya

**poseidon mengeluarkan gambar2 atau video melalui hakcipta tersendiri

**poseidon bukanlah sebuah club yang tidak berfaedah

**poseidon mencari suatu kebenaran disebalik sesebuah cerita

**poseidon tidak terlibat dgn sebarang aktiviti jenayah~

mana2 pihak yang tidak berpuas hati dan mengganggap poseidon telah meniru atau menciplak hak2 peribadi anda sila kemukakan bukti dari ketidakpuasan hati anda kepada mana2 email yang terdapat disini,harap maklum,terima kasih~


HUBUNGI SAYA

Jika ada yang berminat tentang kebanyakkan koleksi dalam blog ini,
atau pun mahu di jadikan koloksi peribadi..
Boleh diperbincangkan dan ianya boleh maharkan..

Sila berhubung terus dengan saya Mr kuriq:-


H/p-012-4349514
Email- kuriqkatakunci@yahoo.com

Tic-Tac-Scare Prank

Sunday, June 28, 2009

AL-FATIHAH

Salam Takziah

Sekalung ingatan buat Arwah Pak Wan di

Muar,Johor.

Perginya sukar di cari ganti..

video

KERIS NAGA SARI

video

Batu Khadam dan Dua Bilah keris Tembaga